Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σετ Χειροποίητων Κοσμημάτων

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην Silverstone είναι εξ ολοκλήρου ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σύρματα, αλυσίδες, κουμπώματα, κρικάκια και στοιχεία,γνήσιοι Ημιπολύτιμοι και ακατέργαστοι Πολύτιμοι λίθοι, δέρματα και πολλά ακόμη εξαιρετικής ποιότητας υλικά εξασφαλίζοντας για εσάς προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε άκρως προσιτές τιμές.

Όλα τα κοσμήματα και κομπολόγια αποστέλλονται σε κουτιά πολυτελείας χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση!

Τα βραχιόλια μας κατασκευάζονται σε δύο βασικά μεγέθη : Μέγεθος 1: για καρπό χεριού από 15 έως 17,5 εκατοστά και Μέγεθος 2: για καρπό χεριού από 17,5 έως 20,5 εκατοστά. Κατά την παραγγελία σας,ενημερώστε μας για το μέγεθος που επιθυμείτε γράφοντας μας ''Μέγεθος 1'' ή ''Μέγεθος 2'' στο πεδίο με τα σχόλια της παραγγελίας σας. Ωστόσο εάν επιθυμείτε το βραχιόλι να κατασκευαστεί σε άλλες διαστάσεις που δεν περιλαμβάνονται στα βασικά μεγέθη και θέλετε να μας τις υποδείξετε εσείς, ενημερώστε μας ακριβώς για τα εκατοστά που θέλετε** και θα το κατασκευάσουμε χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση ή χρηματική επιβάρυνση.

**Απλώς μετρήστε τον καρπό του χεριού σας με μια μεζούρα και πείτε μας ακριβώς πόσα εκατοστά είναι. Μην προσθέσετε ή αφαιρέσετε εκατοστά.Εμείς θα κατασκευάσουμε το βραχιόλι στα μέτρα σας αφήνοντας πάντα το περιθώριο που χρειάζεται ώστε να μπορείτε να το κουμπώσετε στο σημείο που εσείς επιθυμείτε και να φαίνεται όμορφα στο χέρι σας.

Χειροποίητο Σετ Κιτρίνης - Αχάτης

Χειροποίητο σετ Κολιέ,Βραχιόλι,Σκουλαρίκια με Επιχρυσωμένο Ασήμι 925 και μικρές πέτρες ακανόνιστου σχήματος από  Κιτρίνη συνδυασμένες με στρογγυλούς και μεγαλύτερους πλακέ Αχάτες.

Τιμές προϊόντων μεμονωμένα:

Κολιέ:65 ευρώ, Βραχιόλι: 24 ευρώ και Σκουλαρίκια: 17 ευρώ

Τιμή Σετ: από 106---> 92 ευρώ

Tιμή: 112,00 Euro
Χειροποίητο Σετ Κόκκινο - Λευκό Κοράλλι

Χειροποίητο σετ Κολιέ,Βραχιόλι,Σκουλαρίκια με Ασήμι 925 και Κόκκινα μαζί με Λευκά Κοράλλια

Τιμές προϊόντων μεμονωμένα:

Κολιέ:32 ευρώ, Βραχιόλι: 17 ευρώ και Σκουλαρίκια: 19 ευρώ

Τιμή Σετ: από 68---> 49 ευρώ

Tιμή: 49,00 Euro
Χειροποίητο Σετ Κόκκινο Ακατέργαστο Κοράλλι - Χαλαζίας

Χειροποίητο σετ Κολιέ,Βραχιόλι,Σκουλαρίκια με Ασήμι 925 και κόκκινα Κοράλλια συνδυασμένα με διάφανους Χαλαζίες και κομμάτια από ακατέργαστο κόκκινο Κοράλλι.

Τιμές προϊόντων μεμονωμένα:

Κολιέ:48 ευρώ, Βραχιόλι: 13 ευρώ και Σκουλαρίκια: 17 ευρώ ή 21 ευρώ (ύστερα από επιλογή)

Τιμή Σετ: από 78 ή 82---> 69 ευρώ

Tιμή: 69,00 Euro
Χειροποίητο Σετ Λάπις Λάζουλι

Χειροποίητο σετ Κολιέ,Βραχιόλι,Σκουλαρίκια με Ασήμι 925 και μεγάλες ολοστρόγγυλες πέτρες από υψηλής ποιότητας Λάπις Λάζουλι.

Τιμές προϊόντων μεμονωμένα:

Κολιέ:67 ευρώ, Βραχιόλι: 29 ευρώ και Σκουλαρίκια :23 ευρώ

Τιμή Σετ: από 119 ευρώ---> 92 ευρώ

Tιμή: 89,00 Euro
Χειροποίητο Σετ Τυρκουάζ - Λευκό Κοράλλι

Χειροποίητο σετ Κολιέ,Βραχιόλι,Σκουλαρίκια με Ασήμι 925 και μεγάλες ακανόνιστου σχήματος πέτρες από γνήσιο Τυρκουάζ και στρογγυλά Λευκά Κοράλλια.

Τιμές προιόντων:

Κολιέ: 46 ευρώ , Βραχιόλι: 17 ευρώ , Σκουλαρίκια: 19 ευρώ

Τιμή Σετ: από 82 ευρώ ----> 62 ευρώ

Tιμή: 62,00 Euro