Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χειροποίητα Βραχιόλια με αλυσίδα

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην Silverstone είναι εξ ολοκλήρου ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σύρματα, αλυσίδες, κουμπώματα, κρικάκια και στοιχεία,γνήσιοι Ημιπολύτιμοι και ακατέργαστοι Πολύτιμοι λίθοι, δέρματα και πολλά ακόμη εξαιρετικής ποιότητας υλικά εξασφαλίζοντας για εσάς προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε άκρως προσιτές τιμές.

Όλα τα κοσμήματα και κομπολόγια αποστέλλονται σε κουτιά πολυτελείας χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση!

Τα βραχιόλια μας κατασκευάζονται σε δύο βασικά μεγέθη : Μέγεθος 1: για καρπό χεριού από 15 έως 17,5 εκατοστά και Μέγεθος 2: για καρπό χεριού από 17,5 έως 20,5 εκατοστά. Κατά την παραγγελία σας,ενημερώστε μας για το μέγεθος που επιθυμείτε γράφοντας μας ''Μέγεθος 1'' ή ''Μέγεθος 2'' στο πεδίο με τα σχόλια της παραγγελίας σας. Ωστόσο εάν επιθυμείτε το βραχιόλι να κατασκευαστεί σε άλλες διαστάσεις που δεν περιλαμβάνονται στα βασικά μεγέθη και θέλετε να μας τις υποδείξετε εσείς, ενημερώστε μας ακριβώς για τα εκατοστά που θέλετε** και θα το κατασκευάσουμε χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση ή χρηματική επιβάρυνση.

**Απλώς μετρήστε τον καρπό του χεριού σας με μια μεζούρα και πείτε μας ακριβώς πόσα εκατοστά είναι. Μην προσθέσετε ή αφαιρέσετε εκατοστά.Εμείς θα κατασκευάσουμε το βραχιόλι στα μέτρα σας αφήνοντας πάντα το περιθώριο που χρειάζεται ώστε να μπορείτε να το κουμπώσετε στο σημείο που εσείς επιθυμείτε και να φαίνεται όμορφα στο χέρι σας.

Χειροποίητο Βραχιόλι αλυσίδα - διάφοροι λίθοι

Χειροποίητο βραχιόλι-αλυσίδα από Ασήμι 925 εξ ολοκλήρου με διάφορους ημιπολύτιμους λίθους.

Tιμή: 25,00 Euro
Χειροποίητο Βραχιόλι αλυσίδα λάπις λάζουλι - λευκό κοράλλι

Χειροποίητο βραχιόλι - αλυσίδα εξ ολοκλήρου από ασήμι 925 με υψηλής ποιότητας οβάλ πέτρες Λάπις Λάζουλι και στρογγυλά λευκά κοράλλια.

Tιμή: 28,00 Euro
Χειροποίητο Βραχιόλι ασημένιο με περίδοτο

Χειροποίητο βραχιόλι - αλυσίδα με Περίδοτο.Ασήμι 925 και μικρές ορυκτές πέτρες Περίδοτου υψηλής ποιότητας.

Tιμή: 32,00 Euro