Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ίασπις

Ίασπις

Αστρολογία: Ταύρος, Ζυγός, Σκορπιός, Υδροχόος, Ιχθείς.

Ενεργειακά Κέντρα: Βάση, Ιερόν οστούν, Ηλιακό πλέγμα.

Συναντάται σε λευκό, πράσινο, καφέ, ροζ, μοβ, κόκκινο και κίτρινο χρώμα.

Θεωρείται ο πατέρας των λίθων.

Ανήκει στην κατηγορία Πυριτικά Ορυκτά στην ομάδα Τεκτοπυριτικά. Είναι μέλος της οικογένειας του Μικροκρυσταλλικού Χαλαζία και είναι ένας έγχρωμος Αχάτης.

Το όνομα του το πήρε από την εβραϊκή λέξη «yaspeh».
Ήταν πασίγνωστο πετράδι στην αρχαιότητα και του αποδίδονταν ισχυρές δυνάμεις.

Έλκει τον πλούτο, την τύχη και την αγάπη. Χαρίζει υγεία, ισορροπία, ζωτικότητα, ευεξία, ομορφιά, μακροζωία, αισιοδοξία και ενέργεια. Προσφέρει δύναμη, επιμονή και υπομονή για να ολοκληρώσουμε κάποια εργασία που έχουμε αρχίσει, αλλά δεν λέει να τελειώσει.

Αποφεύγετε να βάζετε τον ίασπη μέσα σε νερό, επειδή μπορεί να χάσει τη γυαλάδα του.

 

Χρωματικές ιδιότητες:
 

Ο κόκκινος Ίασπις:Ενισχύει τις διαισθητικές ικανότητες και το ξεκαθάρισμα των συναισθημάτων, προσφέροντας ηρεμία και γείωση.

Ο καφέ Ίασπις:Συνδέεται με τη γη και ενθαρρύνει την οικολογική συνείδηση. Ως αποτέλεσμα φέρνει σταθερότητα και ισορροπία.

Ο κίτρινος Ίασπις:Προστατεύει την πνευματική εργασία και τα ταξίδια ενώ μας χαρίζει εκφραστικότητα και ισορροπία. Μας βοηθά να αποδεχτούμε και να κατανοήσουμε τους γύρω και τον εαυτό μας.

Ο πράσινος Ίασπις – Σμαραγδοΐασπις:Φέρνει αγάπη, τύχη, πλούτο, αισιοδοξία και αφθονία σε όλους τους τομείς. Προστατεύει την οικογένεια και μας βοηθά να επικεντρωθούμε στους στόχους μας.

Ο μαύρος Ίασπις – Βασαμίτης:Είναι μια πέτρα χρήσιμη για τη μεταφορά σε μια διαφοροποιημένη κατάσταση συνειδητότητας.

Ο μοβ και φούξια Ίασπις:Απομακρύνει το στρες που προέρχεται από το άμεσο περιβάλλον μας. Χαρίζει θάρρος, σταθερότητα και ισορροπία. Ενθαρρύνει την οικολογική συνείδηση.

Μοβ - Βοηθά τους αναζητητές να ξεχωρίσουν τις ψευδαισθήσεις από την πραγματικότητα και είναι λίθος της ευζωίας και της ευφυΐας.

Φούξια - Μας βοηθά να σβήσουμε τις  μνήμες του παρελθόντος και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Ίασπις Ζέβρα:Χαρίζει αγάπη, πλούτο, αφθονία, αισιοδοξία, σταθερότητα, ισορροπία, θάρρος, και προωθεί την αλήθεια και την αμεροληψία.

Ο Ocean Jasper ή σφαιροειδής Ίασπις:Παρέχει προστασία, στηρίζει την προσφορά, βοηθά στην αποδοχή ευθυνών και δίνει υπομονή.

Ο Ίασπις Leopard:Χαρίζει δύναμη, αντίληψη, διαύγεια σκέψης και ζωτικότητα. Παρέχει προστασία από τον κίνδυνο και διώχνει τους φόβους.

 

 

 

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Κολιέ

  • Χειροποίητο Κολιέ Σταυρός Ίασπις
  • Χειροποίητο Κολιέ Ίασπις