Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εγγύηση ποιότητας

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην Silverstone είναι εξ ολοκλήρου ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε σύρματα, αλυσίδες, κουμπώματα, κρικάκια και στοιχεία,γνήσιοι ημιπολύτιμοι και ακατέργαστοι πολύτιμοι λίθοι, φυσικά πετρώματα, κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, ημιπολύτιμα μέταλλα, δέρματα και πολλά ακόμη εξαιρετικής ποιότητας υλικά εξασφαλίζοντας για εσάς προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως η σχέση τιμής και ποιότητας είναι η μέγιστη δυνατή ωστόσο αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το επιστρέψετε και να σας επιστραφεί στο ακέραιο η αξία στην οποία το αγοράσατε.

Λεπτομέρειες σχετικά, στην ενότητα των επιστροφών.

Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας και παραγγελίας στα κοσμήματα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να αντικατασταθεί το ασήμι και το επιχρυσωμένο ασήμι, με χρυσό και λευκό χρυσό (14 ή 18καρατίων). Για τις αναλυτικές τιμές των προϊόντων αυτών ή για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.