Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μαλαχίτης

Μαλαχίτης

Αστρολογία: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως.

Ενεργειακά Κέντρα: Καρδιά

Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη «μολόχα» από το χρώμα των φύλων του φυτού. Ο μαλαχίτης βρίσκεται συνήθως μαζί με αζουρίτη. Στην αρχαία Αίγυπτο χρησιμοποιούσαν τη σκόνη του για καλλυντικό και ως σκιά για τα μάτια και τα βλέφαρα. Οι κολώνες του ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο, της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, και του καθεδρικού ναού του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη ήταν όλες επενδυμένες με Μαλαχίτη.

Μπορεί να προσελκύσει την αγάπη, την ειρήνη, την εξουσία, την προστασία, την επιτυχία και να βοηθήσει όσους είναι άτυχοι στον έρωτα. Διευκολύνει τη διαδικασία της αυτογνωσίας και γενικά της αποδοχής του εαυτού, ενώ δίνει θάρρος για την πραγματοποίηση τολμηρών σχεδίων ή για ανατροπή παγιωμένων δυσάρεστων καταστάσεων. Μας δείχνει νέους ορίζοντες και μας βοηθά να σπάσουμε τους δεσμούς του παρελθόντος, να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε νέα πρότυπα και νέες καταστάσεις. Προστατεύει τη φιλία και βοηθά όσους αγαπημένους βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο να υπομείνουν τον χωρισμό και να περιμένουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη στιγμή που θα ξανασμίξουν.Διώχνει την αρνητικότητα, τους φόβους και την απογοήτευση και μας βοηθά να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και ρίσκα.

Είναι λίθος απαραίτητος για όσους ασχολούνται με την πνευματικότητα, τη μαντεία και τη μεταφυσική.Πολύ δυνατός λίθος χρήσιμος στην αντιμετώπιση ψυχικών  και ψυχοσωματικών ασθενειών. Οι κρυσταλλοθεραπευτές τον χρησιμοποιούν για τη θεραπεία ανιάτων ασθενειών.