Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τοπάζι

Αστρολογία: Κριός, Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος, Ιχθείς.

Ενεργειακά Κέντρα: Ιερόν οστούν, Ηλιακό πλέγμα το χρυσό και Λαιμός το μπλε.

Συναντάται άχρωμο, μελί, μπλε, κίτρινο, καφέ, ροζ και πορτοκαλί. Μερικές χρυσωπές ποικιλίες περιέχουν φώσφορο που τις κάνει να λάμπουν ακόμα και στο σκοτάδι . Ανήκει στα Πυριτικά – Νησοπυριτικά  ορυκτά.

Το όνομα του προέρχεται από τον τόπο της προέλευσης του, στο νησί Topaz της Ερυθράς Θάλασσας.

Έλκει τον έρωτα και τους καλούς φίλους και συνεργάτες. Οδηγεί στην επιτυχία και την ευτυχία. Το κίτρινο τοπάζι προσελκύει το χρήμα, τη γονιμότητα, την αγάπη, την υγεία, και την καλή σοδειά. Τονώνει την αυτοεκτίμηση και τη δημιουργικότητα. Φέρνει αφθονία, ευδιαθεσία, χαρά, χιούμορ και ελπίδα στη ζωή μας. 

Μας βοηθά να καταπολεμήσουμε κάθε είδους φοβία και άγχος, καλυτερεύοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή μας και δίνοντάς μας θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Χρωματικές ιδιότητες:

Το χρυσαφί ή αυτοκρατορικό Τοπάζι:Έλκει τον πλούτο, την αφθονία, φέρνει ευεξία, αντοχή και μακροζωία. Βοηθά να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες μας και να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μας είναι χρήσιμοι. Χαρίζει δόξα και αυτοπεποίθηση και βοηθά να πραγματοποιήσουμε μεγαλόπνοα σχέδια.

Το μπλε Τοπάζι:Μας χαρίζει χιούμορ, αισιοδοξία, ελπίδα, ακεραιότητα και μας μαθαίνει να ζούμε σύμφωνα με τις δικές μας επιθυμίες και σκέψεις καθώς δίνει νόημα σε αυτές.

Το άχρωμο Τοπάζι:Βοηθά να συνειδητοποιήσουμε την καρμική επίπτωση που έχουν οι σκέψεις και οι πράξεις μας. Αφαιρεί την τελματωμένη και κολλημένη ενέργεια.

Το ροζ Τοπάζι:Είναι ένας λίθος που μας δίνει αντοχή, φροντίζει την υγεία και την ελπίδα. Ενώ ταυτόχρονα μας δείχνει το πρόσωπο του Θείου.

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Βραχιόλια

  • Χειροποίητο Βραχιόλι Όνυχας - Τοπάζι

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Κολιέ

  • Χειροποίητο Κολιέ ασημένιο Περίδοτο - Τοπάζι