Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι παραγγελίας

- Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας όλο το 24ωρο

- Mέσω e-mail λέγοντάς μας ποιο προϊόν επιθυμείτε.

Δείτε την διαδικασία παραγγελίας εδώ

Τρόποι πληρωμής

 1. Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό:

  ALPHA BANK
  Αριθμός λογαριασμού: 138 – 00 – 2786040541
  IBAN:  GR33 0140 1380 1380 0278 6040 541

  Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σας επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail και μας ενημερώνετε για την κατάθεση σας.Μόλις αυτή επιβεβαιωθεί από εμάς, αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.
   

 2. Αντικαταβολή (πληρώνετε δηλαδή το ποσό στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας την στιγμή που θα παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας. Η αντικαταβολή προσφέρεται δωρεάν)

Όποιον τρόπο κ αν επιλέξετε, μαζί με την παραγγελία σας αποστέλλεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης.

 

Τρόπος αποστολής και χρόνος παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική .Το κόστος των μεταφορικών είναι 4,50 ευρώ για όλη την Ελλάδα (στα 4,5 ευρώ περιλαμβάνεται η υπηρεσία της αντικαταβολής και ο ΦΠΑ) * 

Τα προϊόντα θα είναι στο χώρο σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών το αργοτερο από την στιγμή της αποστολής η οποία γίνεται την επομένη εργάσιμη της παραγγελίας σας. Υπάρχει μόνο ενας περιορισμένος αριθμός κοσμημάτων οπου δεν ειναι αμεσα διαθέσιμα αλλα κατοπιν παραγγελίας (λόγω της πολύωρης δουλειάς που χρειάζονται για να κατασκευαστούν) και αναγράφεται στην σελίδα τους ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή και αποστολή τους ο οποίος συνηθως ειναι 4 μέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 3-5 μέρες και σας ενημερώνουμε για το κόστος ύστερα από συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

*Οι χρεώσεις αυτες ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές προς διεθνείς προορισμούς οι επιβαρυνσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το εκαστοτε τιμολόγιο της εταιρείας μεταφορών οπότε ο πελάτης θα ενημερώνεται και εφόσον είναι σύμφωνος με τις χρεώσεις θα πραγματοποιείται η διαδικασία.