Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αβεντουρίνη

Αβεντουρίνη

Αστρολογία: Καρκίνος, Κριός, Δίδυμοι, Ιχθείς, Ταύρος.

Ενεργειακά Κέντρα: Ιερόν οστούν, Καρδιά, Λαιμός.

Ως λίθος δύναμης, η Αβεντουρίνη είναι ιδανική για να έλκει αφθονία και υγεία. Είναι γνωστή ως η πέτρα των ευκαιριών και της τύχης. Ενδυναμώνει τις ηγετικές ικανότητες και την αποφασιστικότητα. Προάγει την συμπόνια και ηρεμεί τον θυμό φέρνοντας ευημερία. Επίσης είναι δυνατή πέτρα για θεραπείες, απελευθερώνει το άγχος και την συναισθηματική δυσφορία. Ισορροπεί τα συναισθήματα, ηρεμεί κατά τη διάρκεια έντασης. Βοηθάει να αντιλαμβάνεται κανείς τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται καθώς και τις εναλλακτικές λύσεις.

Θεραπεύει τον συναισθηματικό πόνο και φόβο, ξεμπλοκάρει το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς και δημιουργεί ασπίδα ενάντια σε ενεργειακές δυσαρμονίες άλλων.

Πρόκειται για μία ημιδιάφανη ποικιλία χαλαζία, που τη συναντάμε συνήθως σε πράσινο χρώμα, αλλά και σπανιότερα σε πορτοκαλί - κοκκινωπό. Η αβεντουρίνη παρουσιάζει στην επιφάνεια έναν ενδιαφέροντα ιριδισμό που δημιουργείται από λαμπυρίζοντες κόκκους. Στην περίπτωση του πράσινου χαλαζία, το λαμπύρισμα οφείλεται σε διάσπαρτα έγκλειστα κομματάκια χρωμιούχου μαρμαρυγίας , ενώ στην περίπτωση του κόκκινου, τα έγκλειστα είναι αιματίτης.

Έχει χρησιμοποιηθεί ως ημιπολύτιμος λίθος από την αρχή σχεδόν της ιστορίας. Μερικά από τα πιο πρωτόγονα εργαλεία των ανθρώπων, διαμορφώθηκαν από Αβεντουρίνη, λόγω της σκληρότητάς τους και του «ελεγχόμενου σπασίματός τους», δίνοντας έτσι εύκολα το επιθυμητό σχήμα.

 

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Βραχιόλια

  • Χειροποίητο Βραχιόλι διάφοροι Λίθοι
  • Χειροποίητο Βραχιόλι τσιπς Αβεντουρίνη
  • Χειροποίητο Βραχιόλι Πράσινη Αβεντουρίνη

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Κολιέ

  • xeiropoiito kolie prasini aventoyrini

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Κομπολόγια

  • Χειροποίητο Κομπολόι Πράσινη Αβεντουρίνη
  • Χειροποίητο Κομπολόι Πορτοκαλί Αβεντουρίνη

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Σκουλαρίκια

  • Χειροποίητα Σκουλαρίκια - κρίκοι αβεντουρίνη