Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αμέθυστος

Αμέθυστος

Αστρολογία: Υδροχόος & Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθείς.

Ενεργειακά Κέντρα: Μέτωπο.

Ο Αμέθυστος δεν είναι κάτι άλλο παρά μια ακόμη ποικιλία Χαλαζία. Κρύσταλλος ισχυρός και προστατευτικός, γνωστός ως «η πέτρα της ηρεμίας».Είναι αποτελεσματικός όταν η αυπνία οφείλεται σ εναν υπερδραστήριο νου.

Προστατεύει κατά των ψυχικών επιθέσεων,μεταλλάσσοντας την ενέργεια σε αγάπη και μπλοκάροντας τις αρνητικές ενέργειες.Παραδοσιακά τον φορούσαν για να αποφύγουν την μέθη και ειχε καλό αποτέλεσμα κατά της υπερβολής και των φυσικών παθήσεων.Είναι εξαιρετικά ευεργετικός στον νου.Όταν διαλογίζεστε στρέφει τις σκέψεις προς στην ηρεμία και την βαθύτερη κατανόηση.Σε νοητικό επίπεδο βοηθά να αισθάνεστε πιο εστιασμένοι.Διευκολύνει την διαδικασία λήψης αποφάσεων,αναδεικνύοντας την κοινή λογική. 

Ο Αμέθυστος εξοσορροπεί τις συναισθηματικές διακυμάνσεις προάγοντας ένα συναισθηματικό κεντράρισμα.Διαλύει τον θύμο,την οργή,τον φόβο και το άγχος.Απαλύνει την θλίψη και την οδύνη και μπορεί να σας βοηθήσει να δεχτείτε και να ξεπεράσετε μια απώλεια.

Πρόκειται για μια απο τις πιο πνευματικές πέτρες,προωθεί την αγάπη για το Θείο,δίνει διαισθητική γνώση και ενθαρρύνει την έλλειψη εγωισμού και την πνευματική σοφία.Τονώνει τα ψυχικά χαρίσματα.

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Βραχιόλια

  • Χειροποίητο Βραχιόλι διάφοροι Λίθοι
  • Χειροποίητο Βραχιόλι Αμέθυστος και Κιτρίνης
  • Χειροποίητο Βραχιόλι αλυσίδα - διάφοροι λίθοι

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Κολιέ

  • Χειροποίητο Κολιέ  Αμέθυστος - Κιτρίνης

Προϊόντα με τον ημιπολύτιμο λίθο

Σκουλαρίκια

  • Χειροποίητα Σκουλαρίκια - κρίκοι με αμέθυστο
  • Χειροποίητα Σκουλαρίκια καρδιά χαλαζία - αμέθυστος