Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Όροι Χρήσης

Στη SILVERSTONE αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address)

Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές  προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Η SILVERSTONE, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές  προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.Η SILVERSTONE με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε: 

Στην αλλαγή των στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε / ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά καθώς και να προβείτε στην οριστική τους διαγραφή.

Νομοθεσία:

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της www.silverstone.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Υπάρχουν δύο επιλογές:

  • Αλλαγή με άλλο προϊόν: Στέλνετε πίσω το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με δική σας χρέωση. Μέσα στην συσκευασία μας γράφετε σ’ ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή με το προϊόν με κωδικό ‘’Χ’’. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο προϊόν πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.
  • Επιστροφή χρημάτων: Στέλνετε το προϊόν πίσω με δική σας χρέωση. Μέσα στην συσκευασία μας γράφετε σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας. Συμπεριλαμβάνετε στο χαρτί έναν αριθμό λογαριασμού σε μορφή IBAN καθώς και το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 30 εργάσιμες ημέρες.

Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

  • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
  • Προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται.
  • Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την Silverstone

Έδρα:

Ικτίνου 1 Κηφισιά

Κώστας Καμούδης 

Επικοινωνία:

E-mail : info@silverstone.gr

Τηλέφωνο: 694 9469993

 

Πληρωμές:

Η SILVERSTONE δέχεται πληρωμές με Viva Payments